10 redenen

Ons team:

Wouter Van Der Poten

Wouter Van Der Poten

Wouter is een gecertificeerde koeltechnieker met een enorme passie voor zijn vak. Na 8,5 jaar in loondienst als koeltechnieker en depanneur bij verschillende HVAC bedrijven heeft hij begin 2016 besloten dat hij de nodige kennis, vaardigheden en contacten had om zelfstandig te worden.
Soetkin Van Der Poten

Soetkin Van Der Poten

Soetkin is de linker hand van Wouter: ze ondersteunt hem in de administratie en staat in voor offertes, facturatie, boekhouding, algemene vragen en zo meer.

10 redenen om voor VDP Klima Services te kiezen:

1. Gratis bezoek
  Onze koeltechnieker is geen verkoper: het is belangrijk dat u van bij het begin de juiste oplossing krijgt aangeboden, niet de duurste. Daarom komt hij ter plaatse om de ruimte in te schatten en de verschillende opties met u te overlopen. Dan kan hij een gratis en vrijblijvende offerte op maat voorstellen.  
2. Ervaren technieker
Wouter is een koeltechnieker met een zeer brede vakkennis en jarenlange ervaring, en een goede werkethiek. De installatie gebeurt altijd tegen een hoge afwerkingsgraad. Kabels worden professioneel weggewerkt: ofwel d.m.v. kabelgoten, ofwel wordt alles volledig onzichtbaar gemaakt en weggewerkt op of in de muur, vloer of plafond.
3. Transparantie
De offerte die u ontvangt geeft gedetailleerd weer welke materialen zullen worden gebruikt. Wanneer u beslist om op de offerte in te gaan krijgt u een mail waarin de volgende stappen uitgelegd worden: zo weet u precies wat te verwachten, en wanneer. De prijs ligt ook op voorhand vast: mocht de installatie toch wat langer duren dan op voorhand ingeschat krijgt u geen verrassing te zien op de factuur.
4. Snelheid
Wanneer u de bestelling plaatst wilt u niet nog maanden wachten op de installatie. We zorgen voor een snelle leveringstermijn, zodat u zo snel mogelijk van de installatie kunt genieten.
5. Onafhankelijke verdeler
We zijn niet gebonden aan één leverancier. Daardoor kunnen we totaal onafhankelijk een offerte voorstellen van verschillende merken, volledig volgens de wensen en noden van de klant.
6. Kwaliteit
We werken altijd met kwalitatief hoogstaande materialen: uiteraard geldt dat voor de installaties zelf, maar ook het gereedschap draagt ertoe bij dat de installatie erg vlot kan verlopen.
7. Ruim gamma
U krijgt een ruime keuze tussen verschillende modellen: Wand-, vloer-, plafond-, casette-, kanaal- en satellietmodellen, en verschillende uitvoeringen: van de klassieke modellen tot de meer industriële.
8. Groen en duurzaam
De toestellen hebben minstens een energie label A en een hoge COP (Coëfficiënt of Performance). Dit betekent dat ze voor elke verbruikte kW aan elektriciteit tot bijna 5 keer zoveel warmte genereren. Dat zorgt voor een energiezuinige oplossing en biedt daardoor ook een oplossing als volwaardig verwarming systeem. Dat komt zowel het milieu als uw energierekening ten goede.
9. Langetermijnvisie
Van het begin tot het eind van uw project staat dezelfde technieker in voor de vlotte behandeling: op voorhand neemt hij uw wensen met u door, hij doet zelf de installatie, en achteraf staat hij in voor het onderhoud. Hij weet dus perfect waar hij mee bezig is en wat er aan uw project uniek is.
10. Van A tot Z
We zijn er voor u, ook achteraf: van het eerste contact en advies, tot installatie, onderhoud, en depannages: we staan altijd klaar om u de best mogelijke service te geven.

Hoe gaan we te werk?

We bekijken doelgericht, op maat en naar wens wat de beste oplossing is voor het klimatiseren van uw woning of bedrijfsruimte, en dat tegen een eerlijke prijs. We komen gratis langs, bekijken de ruimte en de mogelijkheden daarbinnen, en bespreken met u wat de wensen en noden zijn. Dan krijgt u meteen ter plekke deskundig advies en volgt kort daarop een vrijblijvende offerte op maat.

In welke regio zijn we actief?

We zijn actief in een straal van 50 km rond Dendermonde. Voor grotere projecten kan die cirkel wel wat worden vergroot.